Wat kunnen we voor u betekenen?

We maken graag met u een persoonlijke afspraak.

Tuinaanleg

Tuinrenovatie:

Uw tuin is bij ons in goede en “groene” handen voor een remake. Storende, verwaarloosde of té arbeidsintensieve delen toveren wij om in bijvoorbeeld een beschutte relaxhoek, een kruidentuin, een weelderig bloemperk, een kinderspeelruimte, onderhoudsvriendelijke borders …. Alles uitgevoerd naar uw wensen en met onze kennis van zaken, in duurzame kwaliteit.

Tuinaanleg:

Met een bestaand of in overleg met u opgemaakt ontwerp transformeren wij uw tuin in een sfeer- en stijlvolle leefomgeving. Originaliteit, creativiteit en vakmanschap zorgen ervoor dat u in elk seizoen kunt genieten van verrassende elementen.

Tuinverlichting:

Verlichting is in sterke mate een sfeerbepalend element. Doe gerust een beroep op ons voor een betoverend verlichte tuin, waarbij de verlichting van uw interieur op subtiele wijze overvloeit naar uw buitenruimte. Natuurlijk nemen functionaliteit, veiligheid en energiezuinigheid daarbij een belangrijke plaats in.

Beregeningsinstallatie:

Om uw tuin in topvorm te houden is een uitgekiend besproeiingssysteem geen overbodige luxe. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht als deel van een totaalproject.